1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkiye Espor Takımları: En İyisi Hangisi?
Türkiye Espor Takımları: En İyisi Hangisi?

Türkiye Espor Takımları: En İyisi Hangisi?

Ülkemizdeki e-spor sahnesi son yıllarda muazzam bir gelişme gösteriyor.

A+A-

Yetenekli oyuncular ve piyasada hakimiyet kuran takımlar dünya sahnesinde de tanınıyor. Ülkemizde e-spor alanında başarıdan başarıya koşan en önemli üç isim var. Bunlar Space Soldiers, Dark Passage ve SuperMassive. Hangisi daha iyi, hangisinin ne özelliği daha güçlü birlikte inceleyelim.

Ekiplerle ilgili detaylı bilgi vermeden hemen önce bireysel olarak hem eğlenceli hem de başarı hissi veren siteler olduğundan da bahsedelim. Mesela, Sweet Bonanza giriş https://sweet-bonanza-sitesi.com/ gibi siteler, ekip kurmadan, antrenman yapmadan daha kolay şekilde iyi vakit geçirmeye fırsat tanıyorlar. Ek olarak yalnızca sweet bonanza 100 tl gibi ufak yatırımlarla ilave gelir sunmaları cabası. Dolayısıyla büyük ekiplerin maçlarını izleyerek bu konuda kendinizi geliştirmek ya da yatırım sermayesi çıkarmak isterseniz sweet bonanza siteleri üzerinden sweet bonanza slot oyunlarına bakmanızı tavsiye ederiz.

En Güçlü Takımı Seçiyoruz!

Şimdi gelelim güçlü Türk e-spor ekiplerine. Yepyeni bir alan olmasına rağmen performansları göz dolduran üç takımın detaylarına bakalım.

  • Space Soldiers: Bünyamin Aydın tarafından kurulan ekibin mazisi 2012 yılına gidiyor ve bu ekip yolun öncüsü olarak tanınıyor. 2016 yılında, CS:GO Major için seçilen ilk Türk takımı olma ünvanını elinde barındırıyorlar. Elde ettikleri başarılar bununla sınırlı değil. League of Legends (LoL) and Valorant oyunlarında sağlam sıralamaları var. Son yıllarda ise ekip geleceğin yeteneklerini çıkarmak için kolları sıvamış durumda.
  • Dark Passage: 2015’te kurulan bu ekibin CS:GO ayağı, sıklıkla Space Soldiers’a zor anlar yaşattı. 2018, they achieved international recognition by reaching the playoffs of a CS:GO Major play offlarına kalarak uluslararası başarı elde ettiler. Valorant oyununda da başarı gösteren ekip daha çok agresif oyun tarzı ve stratejileriyle tanınıyor.
  • SuperMassive: 2014 yılında kurulan bu ekip Türk LoL e-spor kategorisinde adından söz ettiriyor. Ülkedeki Şampiyonlar Liginde çok sayıda rekor sahibi olmalarının yanı sıra Dünya Şampiyonluklarına da defalarca katıldılar. Kore ya da Çinli olmayan bir takım için mükemmel bir performans sergileyerek LoL Dünya Şampiyonasında çeyrek finale çıktılar. Yalnız LoL oyununa odaklanmaları, başarılarını arttırsa da diğer iki takımın sahip olduğu ünvanları henüz tatmış değiller.

Bu yazıda her ne kadar hangi takımın daha iyi olacağını inceliyor olsak da bu arenada tek bir kazanan yok. Her bir gelişme, bir diğer takımın daha iyi sonuç alabilmesine olanak veriyor. Üstelik farklı kulvarlarda yarışmaları bu seçimi daha da zorlaştıran bir faktör. Nihayetinde uluslararası arenada, son derece yeni olan bu alanda göğsümüzü kabartan üç takıma da teşekkür ediyoruz.

608407202413-1.png

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.