1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TürkTraktör’le Ramazan Eğlenceleri
TürkTraktör’le Ramazan Eğlenceleri

TürkTraktör’le Ramazan Eğlenceleri

Geleneksel Ramazan Eğlenceleri TürkTraktör’le Kars’ta...

A+A-

TürkTraktör, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği Ramazan etkinliklerinde çiftçiyle buluşuyor.

İstanbul, 2 Ağustos 2011- Geliştirdiği gelişmiş traktör ve tarım ekipmanlarıyla modern tarıma yön veren TürkTraktör, 1 Ağustos 2011 Pazartesi günü Kars’ta düzenlediği Ramazan etkinliklerinde çiftçiyle bir araya geldi.

Çiftçilerin aileleriyle birlikte yoğun katılım gösterdiği Kars Merkez’de gerçekleştirilen buluşmada; iftar sonrasında katılımcılara yönelik özel etkinlikler yapıldı. Yüz boyama kukla ve illüzyon gösterilerigibi çocuklar için özel olarak sunulan etkinliklerin yanı sıra; , Meddah, gölge oyunu Aşık ile Maşuk şovve  ödüllü oyunlarda katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.. Etkinliklerin ardından çiftçiler, eski Türk komedi filmlerinin gösterildiği açık hava sinemasında buluştu.

TürkTraktör’ün 27 ilde yaygınlaştırdığı Ramazan etkinlikleri ile ilgili olarak TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, “TürkTraktör olarak mübarek olan Ramazan ayını, geleneksel değerlerimize sahip çıkarak birlik ve beraberlik duygularıyla kutluyor olmamız, bizim için büyük önem taşıyor. TürkTraktör’ün başarısının arkasında, çiftçimizle kurduğumuz güçlü bağlar ve ilişkiler yatıyor. Bu nedenle, Türkiye’nin her iline yayılmış TürkTraktör ailesi olarak, Ramazan ayının hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

TürkTraktör etkinlikleri Ramazan ayı boyunca, 27 ilde çiftçinin ve yerel basının katılımıyla gerçekleştirilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.