1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ülkü Ocakları’ndan Gençlik Toplantısı
Ülkü Ocakları’ndan Gençlik Toplantısı

Ülkü Ocakları’ndan Gençlik Toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili adayları Dr. Umut Yılmazel, Harun Yenice ve İrfan Topçu’nun da katıldığı toplantıda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

A+A-

Karşılıklı soru-cevap ve sohbet şeklinde geçen toplantıda konuşan milletvekili adayları, iktidara geldiklerinde üniversite gençliğinin yaşadığı sorunları ortadan kaldıracaklarını söylediler.

Yoğun bir öğrenci kitlesinin katıldığı toplantıya, Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Ersançmış ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantı sırasında öğrenci ve gençleri dinleyen adaylar, sırası ile düşüncelerini dile getirerek şöyle konuştular:

MHP Milletvekili Adayı İrfan Topçu: "Zaman içerisinde ülkü ocaklarının birçok yerinde konferanslar, konuşmalar yaptım. Gerçekten Kars damağa güzel tatlar bırakan bir serhat şehrimizdir. Bu şehrin helal ekmeğini yiyerek, güzel bir hayat yaşmaya devam edeceksiniz. Ben 3. Sıradan MHP Kars milletvekili adayım. 2. Sıradaki adayımız eğitimci Harun Yenicedir. 1 sıra adayımız Dr. Ümit Yılmazeldir.

Harun Henice: Çok sevgili Bozkurtlar, Kars ülkü ocakları başkanıma ve yönetimine bizleri sizlerle buluşturduğu teşekkür ediyorum. İrfan Bey, beni anlattı kendisine teşekkür ediyorum. Kendisi de sıkıntılı günlerde ülkü ocakları başkanı olarak görev yapmış. Daha sonra Ankara’da Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nde görev yapmış bir isimdir. Türkiye’nin neresinde olursa olsun Kars’ta yaşadığım bu 20 yıl içerisinde her türlü seçimde yanınızda oldum. 1. Sıra arkadaşımızla beraber öbek öbek, belde belde, köy köy en ücra köşelere kadar gezdik ve halkımızla görüştük. Sizleri de unuttuğumuzu zannetmeyin. Sizin sınavlarınız olduğu için bir araya gelemedik. Zaman zaman üniversite teşkilatında arkadaşlarınızla da dolaştık. Sizler devlet kadrolarında iş başı yapacaksınız. Mülkiyede Türkiye’nin meselelerinde çözüm önerisini getiren, yöneten, düşünen sizler olacaksınız. Her zaman ön planda olacaksınız. İçinizden gelen bir insan olarak diyorum ki 12 Haziranda bizi oylarınızla destekleyeceğiniz için sizlere güveniyorum.

Dr. Ümit yılmazel: Ülkücü dost adamdır, ilkeli, güzel ahlak sahibi insandır. Mukaddes değerlerine sonuna kadar sahip çıkan insandır. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Neyin seçimi? Bayrağın seçimidir. Bayrak 1 mi olsun 2 mi? Neyin seçimi bir söylenti devam ediyor. Bu böyle mi devam etsin yoksa yanına uyduruk bir şeyler mi eklensin. Burası çadır devleti değil, Suriye değil, burası Irak değil, Libya değil. Burası 5 bin yıllık Türkün ülkesidir. Öyle kolay kolay papuç bırakmayacağız. Bu bayrağımızla, ne toprağımızla, ne de birliğimizle kimseyi oynatmayacağız. Biz herkesi kucaklamaya devam edeceğiz. Hepiniz çok kıymetlisiniz. Yüce bir millet olduğumuzu aklınızdan çıkarmayın.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.