1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ülkü Ocakları’ndan Van’a Yardım
Ülkü Ocakları’ndan Van’a Yardım

Ülkü Ocakları’ndan Van’a Yardım

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, Van'a yapılan yardımların devam edeceği bildirildi.

A+A-

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı yayınladığı bir basın açıklaması ile Van’da yaşanan afet nedeniyle depremde zarar gören yöre insanına yardım kampanyası başlattıklarını ve bu kampanya çerçevesinde çok sayıda kışlık kıyafet, gıda malzemesi ve çeşitli temel ihtiyaç malzemeleri gönderdiklerini belirtti.

Yapılan basın açıklamasında yardımların devam edeceğini bildiren Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “Yaşanan afet neticesinde hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Bizim inancımıza göre ülkenin doğulusu batılısı çerkezi lazı aynıdır ve bir bütündür. Bu nedenle Van’daki vatandaşlarımıza el uzatmayı kardeş olmanın bir gereği olarak görüyoruz ve bunu bir görev biliyoruz. Ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemlerden birini yaşıyoruz. Ülkü Ocakları olarak yardımlarımız bunlarla sınırlı kalmayacak ve ayrıca tüm Karslı vatandaşları bu kampanyaya katılmaya devam ediyoruz.” dedi.

Ülkü Ocakları Kars İl Binasında toplanan yardım paketleri kargo ile deprem bölgesine gönderilirken, yapılan yardımların devam edeceği bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.