1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Öksüz, Sanatçı Ahmet Sula ve İzzet Yıldızhan'ı makamında ağırladı
Vali Öksüz, Sanatçı Ahmet Sula ve İzzet Yıldızhan'ı makamında ağırladı

Vali Öksüz, Sanatçı Ahmet Sula ve İzzet Yıldızhan'ı makamında ağırladı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, 1.Sınıf Emniyet Müdürü ve sanatçı Ahmet Sula, ünlü ses sanatçısı İzzet Yıldızhan ve Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ı makamında ağırladı.

A+A-

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Türkiye’de ilk kez Kars’ta düzenlenen “Sesimiz Emniyette-2” yarışmasının jüri özel üyeleri 1.Sınıf Emniyet Müdürü ve sanatçı Ahmet Sula, ünlü ses sanatçısı İzzet Yıldızhan ve Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ı makamında ağırladı. Ziyarete Hamit Alp de eşlik etti.

Vali Öksüz, "Sesimiz Emniyette-2" ses yarışması organizasyonuna katkıları nedeniyle Ahmet Sula ve İzzet Yıldızhan’a teşekkür etti.

Sanatçılar Ahmet Sula ve İzzet Yıldızhan, Kars’ta olmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Kars’ın tarihi ve kültürel dokusuyla özel ve anlamlı bir şehir olduğunu belirttiler.

Sula ve Yıldızhan, Türkiye’de ilk kez düzenlenen “Sesimiz Emniyette-2” yarışmasının Kars’ta yapılmasından dolayı Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ile Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ı tebrik ettiler.

bbbbb.jpgccc-013.jpga-119.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.