1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Türker Öksüz’ün Ramazan Bayramı ziyaretleri
Vali Türker Öksüz’ün Ramazan Bayramı ziyaretleri

Vali Türker Öksüz’ün Ramazan Bayramı ziyaretleri

Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz, Ramazan Bayramının ilk ziyaretini Kars Şehitliği'ne yaparak, aziz şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakarak dua etti.

A+A-

Vali Öksüz, daha sonra Belediye Temizlik İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret ederek, görev başındaki personelin bayramlarını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde öğretmenlik yaparken 1992 yılında BTÖ mensupları tarafından düzenlenen kalleşçe saldırı sonucu şehit olan İlyas Açar'ın ailesinide ziyaret eden Vali Öksüz, bayramlarını kutlayarak bir süre aile ile görüştü.

Ramazan Bayramı münasebetiyle Kars Huzurevi'ni de ziyaret eden Vali Öksüz, burada kalmakta olan kıymetli büyüklerimizle bir araya geldi ve bayramlarını kutladı.

-Çocuklar, bayramlara ayrı bir güzellik katar. Bayram, onlarla güzel, onlarla özel...-

Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz, devletimizin şefkat elleriyle kucakladığı sevgi evlerinde kalan sevgili çocukları da ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve çeşitli hediyeler verdi.

Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz, son olarak güvenlik uygulama noktasında görev yapan ekipleri ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı ve başarılar dileyerek, yolculuk yapan vatandaşlara da emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz’ün ziyaretlerine, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tunç, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek eşlik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.