1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vekâletle Kurban Bağış Stantları Hizmete Başladı...
Vekâletle Kurban Bağış Stantları Hizmete Başladı...

Vekâletle Kurban Bağış Stantları Hizmete Başladı...

​​​​​​​Kars İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesince ortaklaşa yürütülen "Vekâlet Yoluyla Kurban Bağış ve Tanıtım Standı" Faikbey Caddesi üzerinde ve farklı alanlarda açıldı.

A+A-

“Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” şiarıyla aziz milletimizin emanetlerini büyük bir titizlikle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya her yıl olduğu gibi bu yılda talip oluyoruz.

Konuyla ilgili kurban standına yaptığı ziyarette açıklamada bulunan İl Müftümüz Hamza Bayram, “Kurban, coğrafyaları aşan merhamet köprüleri inşa etmektir. Hiç tanımadığımız gönüllere, bayram sevincini taşımaktır. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, ümmet olmanın idrakine varmaktır. Bir hisse kurban, binlerce dua olarak bizlere geri dönecektir inşallah. Kars Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubemizce ortaklaşa her yıl olduğu gibi bu yılda, gönüllü din görevlilerimizin görev aldığı 1 Haziran- 15 Haziran tarihleri arasında Karsımızın çeşitli yerlerinde Cuma günleri ise Sultan Alparslan Camii avlusunda vatandaşlarımızın vekâlet yoluyla kurban bağışlarını rahatça yapabilmeleri için kurban bağış stantları açacağız.

Vekalet yoluyla kurban bağış stantlarının 15 Hazirana kadar hizmet vereceğini dile getiren Müftü Bayram kurban bedellerinin Yurtiçi 11.750 TL, Yurtdışı ise 4.750 TL olduğunu söyleyerek imkânı olan kardeşlerimizi bu hayır yarışına katılmak üzere stantlara, camilere ve müftülüğe beklediklerini ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.