1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Veri Cloud: Öncü Türkiye Salesforce Partneri
Veri Cloud: Öncü Türkiye Salesforce Partneri

Veri Cloud: Öncü Türkiye Salesforce Partneri

Salesforce, dünya genelinde birçok şirketin tercih ettiği bir CRM platformudur.

A+A-

Veri Cloud: Öncü Türkiye Salesforce Partneri

Salesforce, dünya genelinde birçok şirketin tercih ettiği bir CRM platformudur. Ancak bu platformun tam anlamıyla verimli kullanılabilmesi için doğru bir iş ortağına ihtiyaç duyulmaktadır. İşte bu noktada Veri Cloud, Türkiye Salesforce partneri olarak öne çıkar. 2012 yılından bu yana Salesforce danışmanlık, kurulum, uyarlama, yazılım geliştirme ve entegrasyon konularında global müşterilere hizmet veren Veri Cloud, Salesforce Türkiye yetkili iş ortağı olarak sektördeki liderliğini sürdürmektedir.

Türkiye Salesforce partneri olan Veri Cloud müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak iş süreçlerinin dijital dönüşümünde etkili bir rol oynamaktadır. Özellikle Salesforce yazılım mimarları ve uzmanlarıyla gerçekleştirdiği projelerle dijital dönüşüm süreçlerini başarıyla tamamlamıştır. Ayrıca Veri Cloud'un Salesforce platformu üzerinde geliştirdiği e-ticaret ve B2B müşteri bağlılığı ve etkileşimi uygulamaları, global ölçekte birçok büyük şirket tarafından tercih edilmektedir.

Veri Cloud'un Sunduğu Salesforce Çözümleri

Salesforce'un sunduğu çözümler, iş süreçlerini daha verimli hale getirmek için önemli bir role sahiptir. Veri Cloud, Salesforce Türkiye partneri olarak bu çözümleri en iyi şekilde uygulamaktadır. Böylece marka şirketlerin dijital dönüşüm süreçlerini başarıyla tamamlamasına yardımcı olur.

Özellikle Salesforce yazılım geliştirme konusunda deneyimli mimarlarla çalışan Veri Cloud, müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler sunmaktadır. Kurulum ve uyarlama hizmetleriyle Salesforce çözümlerinin uygulanmasını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Veri Cloud, aynı zamanda kullanıcı eğitimleriyle sistemin verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır.

Entegrasyon hizmetleri konusunda da oldukça deneyimli olan Veri Cloud, farklı sistemlerle data entegrasyonu yaparak 360 derece müşteri görünümü, veri bütünlüğü ve raporlama gibi ihtiyaçları karşılamaktadır. Ayrıca Veri Cloud'un Salesforce platformu üzerinde geliştirdiği uygulamalar, hem B2B hem de B2C ihtiyaçlarına hizmet edebilmekte ve global ölçekte birçok büyük şirket tarafından tercih edilmektedir.

Veri Cloud'un sunduğu danışmanlık hizmetleriyle, projelerin iş/ihtiyaç analizinden sonra hangi Salesforce ürünüyle çözüm sağlanacağı konusunda rehberlik etmektedir. Bu sayede şirketler Salesforce çözümlerini en verimli şekilde kullanarak iş süreçlerini daha etkili hale getirebilmektedir. Siz de Veri Cloud’un sunduğu bu çözümlerden yararlanmak için Veri Cloud web sitesini ziyaret edebilir, dijital dönüşüm için etkili bir adım atabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.