1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. VESTEL’in yeni satış mağazası
VESTEL’in yeni satış mağazası

VESTEL’in yeni satış mağazası

VESTEL’in yeni satış mağazası, Karslıların hizmetinde...

A+A-

Taner ve Murat Mısırlıoğlu kardeşler tarafından ülkemizin en büyük ve tanınmış beyaz eşya markası VESTEL’in satış mağazası, Kars halkının hizmetine sokuldu.

İlimizin en işlek merkezlerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerindeki Küçük Migros yanında hizmete sokulan beyaz eşya satış mağazasında, kaliteli VESTEL ürünlerin satışı yapılacak.

Mağazanın hizmete sokulması nedeniyle açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve Mısırlıoğlu kardeşlerin davetlileri ile Karslılar katıldı. Açılışa katılan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, açılış kurdelesini Mısırlıoğlu kardeşler birlikte kesti.

Açılışın ardından Başkan Bozkuş ve davetliler mağazayı gezdi ve Mısırlıoğlu kardeşler de mağaza hakkında davetlilere bilgi verdi. Başkan Bozkuş ve davetlilere teşekkür eden Murat Mısırlıoğlu, hizmete soktukları mağazalarında, Dünyanın tanınmış markalarından VESTEL’in Buzdolabı, TV çeşitleri, ankastre çeşitleri, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, çamaşır makineleri, fırınlar, elektronik ürünleri gibi birçok ev eşyasını satışa sunacaklarını söyledi.

VESTEL’in saha sorumluları Ali Lakot ve Erol Atasu da hazır bulunduğu açılışta, açılış kurdelesini kesen, Belediye Başkanı Bozkuş, Şehrin en işlek caddelerinden bir olan Atatürk Caddesi üzerinde böylesine güzel bir işyerinin açılmasından dolayı mutluluklarını dile getirdi.

İşyerinin açılması nedeniyle burada çalışacak birkaç kişinin iş sahibi olmasının önemine de değinen Bozkuş: “Bu mağazanın Kars’ta açılması çok önemli ve güzel bir gelişmedir. Birkaç ay önce yeni ve tarihi belediye hizmet binamızın da Atatürk Caddesi üzerinde hizmete sokulmasıyla birlikte bu bölge her anlamda daha da gelişecektir. Bu nedenle akılcı bir iş yaparak bu cadde üzerinde işyeri açmışsınız. Aynı zamanda kalkınma ajansımız da bu cadde üzerinde bulunmaktadır. Bu işyerinde elbette ki ticaret yapılacak ve para kazanılacaktır. Bu nedenle de birkaç tane de hemşerimiz istihdam edilecektir. Bu nedenle de sizleri kutluyorum. İşleriniz hayırlı ve bol kazançlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Bozkuş açılışın ardından mağazayı gezdi. Bu sırada mağazanın açılışına katılan bazı vatandaşlar da Başkan Bozkuş ile bir süre sohbet etti. Başkan Bozkuş’un başarılı çalışmalarını takdirle karşılayan davetliler, özellikle yaklaşık iki hafta önce il merkezinde belediye tarafından uygulamaya konulan trafikte tek ve çift yön uygulamasının yerinde bir karar olduğunu da dile getirerek kendisine teşekkür ettiler.

Açılış sırasında davetliler ile bir süre sohbet eden Başkan Bozkuş, belediyenin diğer çalışmaları hakkında da davetlilere bilgi verdi ve sorularını cevaplandırdı. Bokzuş, Kars Belediyesinin hali hazırda 30’a yakın projesinin olduğunu ve bu projelerin bazılarının tamamlandığını, bazılarının da tamamlanmak üzere olduğu belirtti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.