1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yeni Emniyet Müdürü'nün ilk toplantısı
Yeni Emniyet Müdürünün ilk toplantısı

Yeni Emniyet Müdürü'nün ilk toplantısı

Kars’ın yeni Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, ilk basın toplantısını makamında yaptı.

A+A-

Kars’ta görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarını makamında kabul eden Çakmak, gazetecilerin sorunlarını da dinledi. Basın mensuplarıyla tek tek tanışan ve basın mensuplarıyla birlikte çalışmanın önemine değinen Çakmak Kars’a ilk kez geldiğini ve Kars’ta görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Emniyet Teşkilatı ve basın mensupları ile karşılıklı saygı içerisinde çalışılması durumunda üstesinden gelinemeyecek sonunun kalmayacağını vurgulayan Çakmak, “Kars’ta Emniyet Müdürü olarak göreve başladığımdan dolayı ve Kars halkının huzur ve güvenliğini hep birlikte sağlamaya çalışacağımız için çok mutluyum. Kars’a ilk kez geldim. Karslıları çok cana yakın buldum. Kars halkıyla ve siz basın mensuplarıyla birlikte hizmet edeceğiz. İnşallah Allah bizi utandırmaz. Görev yaptığımız süre içerisinde birlikte çalışacağız ve görev yaptığımız esnada birbirimize karşı saygılı olacağız. Bu nedenle çözemediğimiz hiçbir sorun kalmaz. Kars tarihi açıdan çok zengin ve her tarafı tarih kokan bir il olarak görüm.” dedi.

Çakmak, Kars’ta meydana gelen ve basına yansıması gereken bazı olaylarda bilgi kirliliğinin meydana gelmemesi içinde gazetecilerin bu konuda sorunlarını da dinledi. Gazeteciler ise Çakmak’a bazı MOBESE kamera görüntülerinin basın ile paylaşılması, kentte meydana gelen olayların sonucunda ele geçirilen bazı suç unsurlarının emniyetin ilgili birimlerinde sergilenerek basınla paylaşılması, hava alanda gazetecilerin kırmızı noktalara dikkat ederek görüntü almalarının kolaylaştırılması istediler. Gazeteciler ayrıca, ayrıca meydana gelen kaza gibi olaylar sonrasında yine bilgi kirliliğin önlenmesi için Emniyetten kesin ve net bilgi alınması gibi sorunlarını dile getirdiler.

Daha sonra gazeteciler adına konuşan Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yücel Sezer ise Çakmak’a yeni görevinde başarı ve ailesiyle birlikte mutluluk ve huzur diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.