1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yetki tekrar Kars Sağlık-Sen’de
Yetki tekrar Kars Sağlık-Sen’de

Yetki tekrar Kars Sağlık-Sen’de

Kars Sağlık-Sen İl Başkanı Muğdet Karadağ, 2011 yılı Mayıs ayında yetkinin yine Kars Sağlık-Sen’de olduğunu söyledi.

A+A-

Karadağ yaptığı yazılı açıklamada, “2010 yılı Mayıs ayında Kars ili sağlık alanında bir ilk gerçekleşti. Çalışanlarımızın hakkını kavga ile değil mutabakat ile savunan, yöneticilerle diyalog halinde olan ve çözümler üreten, sektörde politikalar geliştirip halkımıza daha iyi koşullarda sağlık hizmeti verilmesini amaç edinen, aynı zamanda çalışma koşullarının iyileştirilmesi yönünde de yetkililerle sürekli temas halinde olan ve bunun için mücadele eden sendikamız Sağlık-Sen, tüm bu çalışmalarını sağlık çalışanlarının takdiriyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da zaferle sonuçlandırmıştır. 2011 yılı Mayıs ayında yetki yine Kars Sağlık-Sen’dedir.” dedi.  

Karadağ daha sonra şunları söyledi: “Sendikamızın son bir yıl içinde kazanımları bir çoktur. Örneğin Torba Yasa olarak bilinen 6111 sayılı Kanun kapsamında çalışanlarımızın özlük haklarında çok önemli iyileşmeler sağlanmıştır. Ayrıca Anayasa referandumu sürecinde memura Toplu Sözleşme hakkı yine sendikamızın girişimleri sayesinde gerçekleşmiştir. Sözleşmeli sağlık çalışanlarına tayin hakkı ve kadro verilmesi ile ilgili somut adımlar bu dönemde atılmış, başbakan düzeyinde görüşmeler yapılmıştır.

Tüm sağlık çalışanları ülkemizin gözbebeğidir. İlimizde de vefakar, özverili, başkalarının sorunlarını kendi sorunları gibi gören, hizmeti en yüksek kalitede sunmaya çalışan; buna rağmen dönem dönem şiddete maruz kalan sağlıkçılar her zaman en yüksek değere ve saygınlığa sahip olmalıdırlar.

Biz de şimdiye kadar olduğu gibi ve bundan sonra da hem çalışanlarımızın hem de hastalarımızın rahatı ve kaliteli hizmet alabilmeleri için Kars Sağlık-Sen olarak çalışmalarımız devam edecektir.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.