1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Zor anların dostu Kızılay
Zor anların dostu Kızılay

Zor anların dostu Kızılay

Kızılay Sarıkamış Şubesi gece devriyesinde yolda kalanların imdadına yetişiyor...

A+A-

Kars’ta Kızılay Sarıkamış Şubesi yetkilileri, karlı ve buzlu yollarda mahsur kalanlar için seferber oldu. Gündüz ve Gece devriyesine çıkan ekipler yolda kalanlara sıcak içecek ve yiyecek ile battaniye ve yelek dağıtıyor. 

Yoğun kış şartlarının yaşandığı Kars’ta birçok bölgede araçların mahsur kaldığı haberini alan Kızılay Sarıkamış Şubesi ekipleri gece devriyesine çıkmaya başladı. Battaniye, yiyecek ve yeleklerle devriyeye çıkan Kızılay ekipleri yolda mahsur kalan vatandaşlara ulaşarak yardım elini uzatıyor.

Şube Başkanı Mir Hasan Taş ve ekibi, gece saatlerinde Sarıkamış-Karakurt arasında mahsur kalan araçlara ulaştı. Araçlardaki yolculara yiyecek, battaniye dağıtan ekipler, Van’da Kars\'a yük taşırken mahsur kalan kamyon şoförüne de yardım ettiler. 

1 saat yolda mahsur kalan sürücü ve mal sahibi zincir takması konusunda yardımcı olan Şube Başkanı Mir Hasan Taş, “Sarıkamış Kızılay Şubesi olarak özellikle kar yağışının yoğun olduğu zamanlarda devriye geziyoruz. Yolda mahsur kalanlara yardım ediyoruz ve gerektiğinde diğer birimleri de arayarak haberdar ediyoruz. Sıcak içecek ve yiyecek, battaniye ve yelek dağıtıyoruz. Şimdi de buzlanmadan dolayı mahsur kalan vatandaşımıza yardımcı olduk” dedi. 

Sürücüler ise Kızılay Sarıkamış Şubesi’ne bu duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.