1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milletvekili Çalkın: “TOBB Okulu Yapım Sözleşmesi İmzalandı”
Milletvekili Çalkın: “TOBB Okulu Yapım Sözleşmesi İmzalandı”

Milletvekili Çalkın: “TOBB Okulu Yapım Sözleşmesi İmzalandı”

​​​​​​​AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Kars'ta 2 yıldır ihalesi yapılamayan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sözleşmesi 09.07.2024 tarihi itibariyle çalışmalarımız sonrası imzalanmıştır, açıklamasında bulundu.

A+A-

Kars Milletvekili Adem Çalkın;  “Yapılacak okul 81 Milyon liraya mal olacaktır. Okulun tüm yapım masrafları TOBB tarafından karşılanacaktır. Proje kapsamında, modern eğitim tesislerinin yanı sıra, mesleki ve teknik eğitimin gerektirdiği atölyeler ve laboratuvarlar da inşa edilecek. Bu sayede, öğrencilerin teorik bilgilerini pratik uygulamalarla pekiştirebileceği, tam donanımlı bir eğitim ortamı sağlanacak.” İfadelerine yer verdi.

Milletvekili Adem Çalkın: “65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’a, önceki dönem Kars Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Yunus Kılıç’a, TOBB yetkililerine, emeği geçen herkese teşekkür ederek, yapılacak okulun Gazi Kars’ımızda nice sanatkarın, meslek erbabının yetişmesine katkı sağlamasını diliyorum” temennisinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.