1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Online İmza İnceleme
Online İmza İnceleme

Online İmza İnceleme

İmza tüm belgelerde kullanılan sembollerden bir tanesidir. İmza kişilerin bir yansımasıdır. Bu yüzden her imza farklıdır.

A+A-

İmza incelemesi evrak ya da sözleşme üzerine atılan imzaların kişiye ait olup olmadığını gösterir. İmza inceleme süresi kurumlara göre değişiklik gösterir. Adli tıp kurumu yaklaşık 6–12 ay boyunca imzayı inceleme altına alır. Bu sürelerin uzun olması nedeniyle birçok kişi özel kriminal firmalarından destek alır. Talepleriniz sonrasında özel laboratuvarlarda bu süre 1- hafta içinde tamamlanabiliyor.

Bir imzanın taklit olup olmadığının anlaşılması için uzmanların inceleme yapması önemlidir. İnceleme sırasında şüpheli imza ile mağdur kişiye ait imza örnekleri kıyaslanır. Mikroskop altında detaylı incelenerek kaligrafik ve karakteristik durumlar ele alınır.

Sahte İmza Türleri Nelerdir?

Sahte imzalar kendi içerisinde farklı çeşitlere ayrılır. Böylece sahte imza tespit edilirken daha kolay hareket edilir. Kopya yöntemi ile orijinal imzaya oldukça yakın atılan imzaların inceleme süresi daha uzun olacaktır.

Sahte imza türleri en tehlikeli ve anlaşılması zor konulardan bir tanesidir. Çok fazla yerde kullanılabilecek olan imzanızı ayırt etmek daha da kötü hale gelebilir. Bununla beraber sahte imzalar sadece bir başkası tarafından değil kişinin kendisi tarafından zaman zaman atılabilir. Bu çeşit sahte imza ise günümüzde sıklıkla tercih edilir.

Sahte imza pek çok kişinin sorun yaşadığı konular arasındadır. Bu gibi olaylarla karşılaşıp mağdur olduğumuzda ise bu durumun içerisinden nasıl çıkabileceğinizi düşünüyorsanız bu adres üzerinden imza inceleme desteği alabilirsiniz.

İmza İncelemesi Yapılabilir Mi?

İmza incelemesi alanında uzman kişiler tarafından yapılabilir. Talepleriniz sonrasında inceleme işlemlerine başlanır ve en iyi sonuç alınır. Grafoloji imza incelemesi imzaların sahte olup olmadığını denetler. Yapılacak yazı ve imza incelemesinin grafoloji uzmanı bilirkişi tarafından yapılmalıdır.

İmza, kişiye özel çok sayıda karakteristik özellikler sunabilir. Grafoloji Uzmanı imza incelemesi raporlarını da talep eden kişiye sunar. Sahte imza atmak büyük bir suçtur. Bazı kişiler sahte imza nedeniyle mağdur olabilir. Mağdur olmamak için mutlaka gerekli desteği almanız gerekir.

Uzman İmza İnceleme

Kişisel verilere saygı ilkesini de benimseyen firma sizlere en uygun inceleme desteğini sunar. Mesleki faaliyetler kapsamında elde edilen kişisel verilerin mevzuat uyarınca hareket edilmesi önemlidir. Bir el yazısı veya imzanın bir şahsa ait olup olmadığı uzman kişiler tarafından belirlenir.

İmzalar farklı şekillerde atılabilir. Yazı ve imzalar arasında değişkenliklerin ve benzerliklerin olması karşılıklığa neden olabilir. Sahte imza konusunda mağduriyet yaşamamak için bu adres üzerinden firmayla iletişime geçebilirsiniz. İmza incelemesi uzmanları talepleriniz sonrasında imzaları tüm detaylarıyla ele alıyor. İmza, el yazısı grafoloji ve sahtecilik konusunda en iyi desteği almak için buradan firmayı arayabilirsiniz. Talepleriniz sonrasında imzalar klinik laboratuvarlarda ele alınır. Daha sonra inceleme sonuçları rapor halinde sizlere sunulur.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.