1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Polat'ın Bayram Mesaisi
Vali Polat'ın Bayram Mesaisi

Vali Polat'ın Bayram Mesaisi

​​​​​​​Kars Valisi Ziya Polat, sınır karakolları ve üs bölgesini ziyaret ederek güvenlik güçleri ile bayramlaştı.

A+A-

Kars-Iğdır Karayolu Jandarma Uygulama Noktalarını ziyaret etti.

Görevi başındaki personelimizin bayramını kutlayan Vali Ziya Polat, denetimlere katılarak, sürücülere trafik kurallarına titizlikle uymaları konusunda uyarılarda bulundu, bayramlarını kutladı.

DİGOR

Vali Ziya Polat, Kurban Bayramı vesilesiyle Ermenistan sınırında yer alan Dolamaç Hudut Karakolu ile Halimcan Mevzisi'ni ziyaret ederek, Aziz Milletimizin asil ve şanlı bekçileri, hudut kartalları, Kahraman Mehmetçiklerimiz ile bir araya geldi.

KAĞIZMAN

Vali Ziya Polat, Akçay Jandarma Uygulama Noktasını ziyaret ederek, halkımızın huzur ve güvenliği icin görev yapan personelimizin Kurban Bayramı'nı kutladı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Ziya Polat, Kurban Bayramı vesilesiyle Şehittepe Üs Bölgesi'ni ziyaret ederek, halkımızın huzur ve güvenliği için 7/24 esasına göre özveriyle görev yapan Kahraman Jandarma personelimiz ile bir araya geldi.

Vali Polat, Kurban Bayramı vesilesiyle Özel Harekat ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğini ziyaret ederek, halkımızın huzur ve güvenliği için görev yapan Kahramanlarımız ile bir araya geldi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.